Kees van Middendorp

Continuïteit door leiderschap en verbinding. Dat zijn begrippen die mij sterk aanspreken. Zonder continuïteit geen rust en ruimte, zonder leiderschap geen richting en zonder verbinding geen synergie Zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van organisatieontwikkeling zijn deze begrippen voor mij de rode draad om steeds weer een stap vooruit te zetten. Geen revolutie maar evolutie, waarbij het als mens of als organisatie ontwikkelen en het behalen van de gewenste resultaten hand in hand gaan.

Kees van Middendorp

Mijn ervaring

"It is costly wisdom that is bought by experience."
(Robert Ascham)
Jaren actief geweest in commerciële functies. Sinds 1999 ondernemer/DGA geweest van een aantal ondernemingen. In die positie verschillende 'merger & aquisition' trajecten meegemaakt aan beide kanten van de onderhandelingstafel. Het succes hing steeds weer in grote mate af van de voorbereiding en het leiderschap bij de deelnemende partijen. Met deze ervaring als basis ben ik nu als consultant bij Foresight vooral actief binnen organisaties, waarbij de toekomstige aan- of verkoop van een onderneming een essentiële rol speelt. Daarnaast werk ik veel op het gebied van verbindend leiderschap, waarbij het gericht ontwikkelen van de bij de doelen passende leiderschapsstijl centraal staat.

Mijn stijl

Praktisch, onderzoekend, resultaatgericht, bruggenbouwer, strategische denker en probleemoplosser. In mijn werk als consultant en directiecoach op het gebied van organisatie- en leiderschapsontwikkeling staat het verbinden van denken en doen centraal.